Nyomtatás

Iskolai infrastruktúra fejlesztés a TTA-val!

on 2023. augusztus 02.

Alapítványuk a Vidékfejlesztési Program keretén belül - VP6-19.2.1.-41-9-21 kódszámú Helyi fejlesztések című felhívás alapján - benyújtott sikeres pályázatának köszönhetően 14,05 millió forint érkezik Tápiószecsőre.

Kedvezményezett neve: 
Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Projekt címe: Futópálya és parkoló kialakítása

Támogatás összege: 14 054 171 Ft

Projekt azonosítója: 3407697578

projekttabla

A projekt megvalósítása során a Tápiószecsői Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola területén egy futópálya valamint kilenc parkolóhely létrehozása fog megtörténni.

A futópálya beruházás nem csak a fittségi mutatók javulásában mutathat fejlődést, de a tanulók szabadidős sportcselekvési kedv iránti igényét, belső motivációját is pozitív irányba befolyásolja, nem utolsó sorban a létesítményfejlesztéssel a helyi általános iskolában dolgozó sportszakemberek, testnevelő tanárok fejlesztő tevékenysége valamint a köznevelésben megvalósuló mindennapos testnevelés feltételei is javulnak.

A pályázati cél megvalósításban együttműködünk a Széchenyi Iskola Tanulóiért Alapítvánnyal, akik a megvalósításhoz szükséges önrész
biztosítása érdekében kezdeményeztek széleskörű összefogást.
Kedves jelenlegi és leendő Támogatóink!

Kérjük a magánszemélyek, a tápiószecsői vállalkozók segítségét! Fogjunk össze egy jó cél érdekében, hogy elkészülhessen a létesítményfejlesztés, szükség van mindazok támogatására, akik ezekkel a célokkal azonosulni tudnak!

Ha csak a legkisebb összeggel tud támogatni, nekünk az is sokat jelent!

Kérjük, gondolják át, van e lehetőségük a pályázati cél megvalósításának anyagi támogatására, az iskolában tanuló diákok színvonalasabb testnevelés oktatásának valamint az ott dolgozó pedagógusok munkafeltételeinek fejlesztése érdekében.

Jelenlegi helyzetben ezt a célt csak az Önökkel történő közös összefogással, együttműködéssel tudjuk megvalósítani.

Támogatásukat az alábbi módokon juttathatják el:

Átutalással az alábbi bankszámlára teljesíthetik: 11742063-20016667

Kedvezményezett: Széchenyi Iskola Tanulóiért Alapítvány

Közlemény: futópálya

Igazolási igényüket a következő címen jelezzék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készpénzben az iskola titkárságán adhatják le hozzájárulásukat.

(Ügyeleti idő: szerdánként 9-13 óráig)

Számítunk az Önök segítségére és támogatására!Köszönjük!
Aktuális programok

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi