Nyomtatás

A 18. Sülysápi Futónap a Tápió + magazin műsorában

on 2024. június 12. szerda, 08:04.

 
Nyomtatás

Levendulás túra után...

on 2024. június 12. szerda, 07:58.

Június 8-án igazi nyárias időben több mint 400 természetbarát részvételével zajlott le az idei első túranapunk, a Levendulás Teljesítménytúra.


Köszönjük!

lt2024 montazs

Mindazoknak, akik szombaton részt vettek a második alkalommal megrendezett ’’Levendulás’’ túránkon! Örülünk, hogy ismét több új sporttársat ismerhettünk meg és egy jó hangulatú napot tölthettünk együtt! A tápiószecsői lakosoknak, a helyi diákoknak az őket kísérő pedagógusoknak a nagy létszámú részvételt!

Segítőinknek, hogy ismét rendelkezésre álltak a szervezésben!

Együttműködő partnereinknek a Galéria Nyomtatvány – Tölgyes Csárda Szentmártonkáta – Czakó Hús- Gyömrő Gyöngye Ásványvíz - Tápió+ magazin- Bata Bolt Tápiószecső – Váci ÁBC Sülysáp – Nagy István - Walter Attila - Fegyveres Erők és Testületek Helyőrségi Nyugdíjas Klub- a helyi Polgárőrök segítő közreműködését.

A Lázók Birtok együttműködését és a helyszín biztosítását a túraközpont kialakításában.

Ha van kedvetek, találkozzunk a gombai Fáy Túrán is, 2024. július 20.- án!
Nyomtatás

Levendulás túra: Buszjárat vonattal érkezőknek!

on 2024. június 07. péntek, 09:15.

ltbusz2024
Nyomtatás

A szombati ’’Levendulás’’ túrához!

on 2024. június 07. péntek, 07:04.

Kellemes napos idő ígérkezik szombaton.
 • A választott távokra 7:00-10:00 között lehet jelentkezni, a leghosszabb távra csak 9:00-ig van lehetőség. Ezen időszakban a teljesítést is el kell kezdeni.
 • Akik az online felületen neveztek, külön asztalnál vehetik át a túralapjaikat, majd a teljesítés után az emléklapot és a kitűzőt is ugyanott kapják meg. Meggyorsítja az átvételt, ha emlékeztek visszaigazolásban kapott rajtszámra.
 • Akik a helyszíni nevezést választják, a részükre kijelölt asztaloknál regisztrálhatnak. A részvételi díj befizetéséhez kérjük, hogy lehetőség szerint a pontos összeget készítsétek elő.
 • Az útvonalon nincsenek turistajelzések, a tájékozódás is a túra része. Ahol közutat is érint a túra, kérünk, hogy ügyeljetek a KRESZ előírásainak betartására!
 • Az útvonal jelölésére a legrövidebb távnak piros-fehér, a két leghosszabb távnak sárga-fekete színű szalagokat helyezünk el. Azon a részen ahol azonos szakaszon haladnak a távok, mindkét jelölés megtalálható.
 • Ha esetleg helytelen irányba mutató vagy hiányzó jelzést tapasztaltok, jelezzétek a túralap alján található telefonszámon és figyelmeztessétek túratársaitokat is.
 • A túralapon, a választott távnak megfelelő leírás és térképvázlat található, mely segíti a teljesítést.
 • Frissítő vételezésére a Túraközpontban és néhány ellenőrző ponton lesz lehetőség.
 • A 16 km-es távon a 2. és 3. ellenőrző ponton, a 29 km-es távon a 2., 3. és 4. ellenőrző pontokon. A két táv tápiósági közös ellenőrző pontján a Lázók Birtok fröccsel kínálja a túrázókat. Javasoljuk, hogy ettől függetlenül, mindenki saját igényeinek megfelelően és felkészülten induljon útnak!
 • A célban bőséges un. tájjellegű frissítéssel várunk minden beérkezőt.
Nagyon fontos!
 • Mindenki hozzon magával saját poharat a környezetünk kímélése érdekében, a frissítőpontokon és a célban csak saját pohárba, palackba, ivózsákba tudunk frissítést biztosítani!

Ha kérdésetek van, keressetek bennünket email-ben vagy írjatok üzenetet.


Találkozzunk szombaton!

Nyomtatás

Levendulás Túra: Sorsoltunk...

on 2024. június 07. péntek, 05:02.

levendulas tura sorsolas2024

Aktuális programok

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi