Nyomtatás

Tápiószecsőn túráztunk!

on 2023. június 05.

Június 3-án mintegy 350 természetbarát részvételével zajlott le a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány idei első túranapja, a Levendulás Teljesítménytúra. Az egészségnevelés jegyében szervezett nap kiemelt fókuszpontját a gyaloglás, a természeti környezetben végzett túrázás jelentette, de néhányan a futást választották ezúttal is a különböző távok legyőzésére. 

lt2023 montazs

Köszönjük! Mindazoknak, akik ma részt vettek az első alkalommal megrendezett ’’Levendulás’’ túránkon! Hogy sok új sporttársat is megismerve egy jó hangulatú napot tölthettünk együtt! A helyi általános iskola diákjainak és az őket kísérő pedagógusoknak a nagy létszámú részvételt! Segítőinknek hogy ismét rendelkezésre álltak a szervezésben!

Együttműködő partnereinknek a Tápióság Pékség, Gyömrő Gyöngye Ásványvíz, Tölgyes Csárda Szentmártonkáta, Bata Bolt Tápiószecső, Brecsok Józsefné Marika, közreműködését a frissítők biztosításához.

Walter Attilának az autóbuszos szállítást, a polgárőröknek a parkolás segítését, a 911 Mentők, Tápió + magazin jelenlétét, a Galéria Nyomtatvány Nagykáta, Kós Károly Művelődési Központ, Szecsőért Nonprofit Kft közreműködését.

A Lázók Birtok együttműködését és a helyszín biztosítását a túraközpont kialakításához.

Gratulálunk a teljesítőknek!

Reméljük mindenki kellemes élményekkel indult haza a túra végén!

Aktuális programok

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi