Nyomtatás

Sportos délelőtt Tápióbicskén!

on 2022. július 09.

Közel 150 csantavéri és kárpátaljai gyermekkel tölthettünk szerdán egy sportos délelőttöt Tápióbicskén, a sportpályán. A gyerekek több éve rendszeresen Tápióbicskén táboroznak július elején. Ehhez kapcsolódva kaptunk lehetőséget egy sportos délelőtt megszervezésére részükre. Örömmel tettünk ennek eleget. A célunk az volt, hogy tartalmas szabadidős élmény és játékközpontú mozgásprogrammal, csapatversenyekkel a közös erőfeszítés, a csoporthoz tartozás motiváló erejét felhasználva hozzá járuljunk a táborozók pozitív élményszerzéséhez, közösségépítéséhez, egészségorientált szemléletének formálásához az alapvető mozgáskészségek fejlesztéséhez.Közös zenés bemelegítéssel indult a nap, amin gyermek és felnőtt egyaránt részt vett. Ezt követően a gyermekek csapatokba szerveződve lelkesen vágtak bele a különböző feladatokba. Többek közt kispályás fociban, kötélhúzásban, különböző ügyességi váltóversenyekben valamint helyismereti totó kitöltésében versenghettek egymással. A feladatok váltása között a frissítő sátorban sütemény, szőlőcukor, nápolyi és ásványvíz várta azokat, akik erőt akartak gyűjteni és megújult energiával nekivágni a rájuk váró következő feladatnak.

Az összegyűjtött helyezési pontok alapján kialakult végső sorrendet több csapat esetben kötélhúzással kellett eldönteni. Minden résztvevő erre az alkalomra készült egyedi érembetéttel díszített érmet, emléklapot, a helyezett csapatok oklevelet és serleget kaptak az eredményhirdetés során.

Mindeközben a bográcsok felöl már ínycsiklandozó illatok érkeztek, ahol bácskai rizseshúst készített a helyszínen Vér János csapatával a résztvevőnek ebédre, amit a helyszínen jó étvággyal fogyaszthattunk el.

Gratulálunk és köszönjük a táborlakók sportszerű, lelkes részvételét!

Köszönjük együttműködő partnereinknek a segítő támogatását! Tápióbicske Önkormányzatának, Herczeg Róbert polgármester úrnak a sportpálya használatának lehetőségét valamint a várakozó- pihenő terület kialakításához nyújtott technikai segítséget. Gigorné Nagy Katalin, Király Gabriella, Gigor Bíborka (TTSE) közreműködését a zenés bemelegítés levezetéséért, Molnár István tanár úrnak a helyismereti totó összeállítását és a csapatoknak a megoldáshoz nyújtott széles ismeretanyag átadását, a Tápióság pékségnek a finom süteményeket, Vér Jánosnak és csapatának az ebédet, a Galéria Nyomtatványnak, László Krisztiánnak, Nagy Máténak a Tápió+ magazin és az önkéntes segítőink ismételt nélkülözhetetlen támogatását!


Aktuális programok

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi