Nyomtatás

A szombati ’’Fáy’’ túrához!

on 2021. július 21.

Kellemes napos idő ígérkezik. Az előrejelzések szerint a hőmérséklet 31 fok körül alakulhat.

A választott távokra jelentkezni és megkezdeni a teljesítést 7:00 – 10:00 között, a leghosszabb távra 7:00- 9:00-ig van lehetőség.

A vezetett kerékpártúrások 8:00 –kor indulnak, a Tájház elöl Surman Zsolti vezetésével. Előtte regisztráljatok és vegyétek át a túralapokat.


Indító asztal nincs, a túralap átvételét követően mindenki önállóan indulhat a kiválasztott távra a fenti időkeret figyelembe vételével.

Akik az online felületen neveztek, külön asztalnál vehetik át a túralapjaikat majd a teljesítés után az emléklapot és a kitűzőt is ugyan ott.

Az átvételhez a választott táv valamint a visszaigazolásban kapott rajtszám bemondása szükséges. Kérjük, nézze meg mindenki a saját rajtszámát, ha szükséges segítünk a helyszínen.

A helyszíni nevezést választók a távoknak kijelölt asztaloknál regisztrálhatnak. A helyi lakosoknak a részvétel ingyenes a jogosultságot a nevezéskor igazolni kell.

A részvételi díj befizetéséhez kérjük, lehetőség szerint a pontos összeget készítsétek elő.

A túra része a Tápió-vidék Teljesítménytúrázója sorozatnak. Az ehhez szükséges túrafüzet a helyszínen kiváltható.

Az útvonalon nincsenek turistajelzések, a tájékozódás is a túra része. Ahol közutat is érint a túra, ügyeljünk a KRESZ előírásainak betartására!

Mindenki olvassa el az útvonalleírást elég részletes segítő információkat tartalmaz a teljesítéshez. Ha esetleg helytelen irányba mutató vagy hiányzó jelzést tapasztaltok, jelezzétek a túralap alján található telefonszámon és figyelmeztessétek túratársaitokat is.

Az útvonalak letölthetők GPX; KML formátumban. Ezek linkjeit korábban már közzétettük. A túralapok szintén tartalmazzák a szöveges leírást, egy térkép kivonatot valamint a letöltéshez szükséges QR kódot.

Akik futva tervezik teljesíteni a távot, számoljanak azzal, hogy a túrázókhoz igazítva kerülnek kihelyezésre az ellenőrző pontok.

Minden távon van egy- egy ellenőrző pont ahol lesz frissítési lehetőség is. Ez tervezetten víz, (Gyömrő Gyöngye ballonos szénsavmentes ásványvíz) valamint szőlőcukor. Javasoljuk, hogy ettől függetlenül mindenki felkészülten induljon útnak, ne érje meglepetés útközben! Kiemelten ajánljuk ezt a leghosszabb távot választóknak!

A célban bőséges un. tájjellegű frissítéssel várunk minden beérkezőt.

Az útvonal magánterületeken is halad, tartsuk tiszteletben a tulajdonjogot, ne szemeteljünk, ne okozzunk kárt, hogy jövőre is megrendezhessük a túrát!

A túraközpont mellett játszótér található, a polgármesteri hivatal mögött a Kenyeres Kert benne egy igen érdekes malom hellyel, érdemes lemenni és megnézni! A 17 és 30 km-s távok érintik is a parkot.

Kérjük, mindenki hozzon magával saját poharat a környezetünk kímélése érdekében. A frissítőpontokon és a célban csak saját pohárba, palackba, ivózsákba tudunk frissítést biztosítani!

Ne feledkezzünk meg a napjainkat megnehezítő vírusról sem. Vigyázzunk egymásra, használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket, mossatok kezet!

Ha kérdésetek van, keressetek bennünket email-ben vagy írjatok üzenetet.

Jó egészséget és jó felkészülést kívánunk!

Találkozunk szombaton!

Aktuális programok

No images found.
No images found.

Egyéb

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi