Nyomtatás

Túrázzunk együtt Gombán!

on 2021. július 11.

Egy év kényszerű kihagyás után 2021. július 24. szombaton ismét Fáy Túra Gombán!


A választható útvonalakról.

A legrövidebb, mintegy 3,3 kilométeres könnyebben teljesíthető útvonalat elsősorban a gyerekekkel érkezőknek ajánljuk, akik a túra során többnyire a településen belül haladva ismerkedhetnek meg a kastélyokkal, kúriákkal, számtalan látnivalóval.

A 3,3km túraleírása itt érhető el!

A hosszabb – 9,5, 17 és 30 kilométeres - túráknak köszönhetően a résztvevők már nemcsak a dombok közé "bebújt" települést fedezhetik fel, hanem a különleges adottságú tájat is a számos természetes forrással, tóval, patakkal változatos növény és állatvilággal.

A 9km túralírása itt                 A 17km túraleírása itt

Az idei 30 km útvonalvezetése változni fog a korábbiakhoz képest, az útvonal szinte teljesen új lesz. Ennek véglegesítése folyamatban van. A frissített végleges leírást a túra előtti napokban tesszük közzé.

Akik kerékpárral szeretnék teljesíteni a leghosszabb távot, azoknak vezetett kerékpártúra keretében biztosítunk lehetőséget. A túrát a kerékpárosok egy csoportban, együtt teljesítik a 30 km.-es gyalogos túrával azonos útvonalon. A Tempó családias, kisebb műszaki gondok is megoldhatók menet közben. Az indulás 08:00 órakor a Tájház -tól. A részvétel feltételei a teljesítés módjától eltekintve azonosak a 30 km gyalogos túra kiírásában foglaltakkal.

A túrán való részvételt megkönnyíti az előnevezés lehetősége, ami ide kattintva elérhető.

Július 19-ig élhettek az előnevezés lehetőségével, így a kedvezményes részvételi díj mellett előre kitöltött túra és emléklapot kaptok, amit elkülönítve, gyorsabban vehettek át és kezdhetitek meg a túrát.

A túra része a Tápió-vidék Teljesítménytúrázója sorozatnak. Erről bővebben itt olvashattok

Házi kedvenccel történő teljesítés is lehetséges. A kutyusok és gazdáik számára egyaránt óriási élmény a közös természetjárás. A tartalmas aktív időtöltés garantált.

Az óvodások, gombai lakosok valamint a 70. évüket már betöltők ingyenesen vehetnek részt a túrán!

A visszaérkezőket bőséges tájjellegű frissítéssel várjuk a célban.

A túra időpontjában várhatóan már folyamatban lesz a 31-es főút felújítása Mende- Tápiószecső között és a Felsőfarkasd- Gomba közötti út kb. 2km –es szakaszának javítása is. Akik ebből az irányból érkeznek, számoljanak a munkálatokból következő közlekedési korlátozásokkal!

A Fáy Túra részeletes versenykiírása ide kattintva elérhető.

Kérjük, mindenki hozzon magával saját poharat a környezetünk kímélése érdekében. A frissítőpontokon és a célban csak saját pohárba, palackba, ivózsákba tudunk frissítést biztosítani.

Várunk minden érdeklődőt!

Aktuális programok

No images found.
No images found.

Egyéb

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi