• sf2020 utv0928
Nyomtatás

Sülysápi Futónap: esőben is futottunk!

on 2014. máj. 06.

Barátságtalan, esős idő fogadta május 4-én vasárnap a Sülysápi Futónapra készülő szervezőket, versenyzőket, akik a mostoha körülmények dacára remekül helytálltak. Akik több éve állandó résztvevői a Futónapnak, hamar észrevehették, hogy idén merőben más útvonalvezetésű pályán kellett futni. Az előző évekkel ellentétben a Szent István Általános Iskola melletti futballpályát (felújítás miatt) nem tudtuk használni, így minden gyermek és felnőtt futam új útvonalon zajlott, míg a rajt és a befutó a Hevesy – parkban került kialakításra.
 
A gyermek korosztályos futamok győztesei: Demeter Lilla Zorka (ovi futás), Notheisz Csongor és Szabó Zita (Gyermek I.), Vincze Ákos és Szabó Gyöngyvér (Gyermek II.), Nagy Martin és Hommer Csilla (Serdülő).

A felnőtt rövidtávon Simák Gergő és Notheiszné Ihász Adrienn győzelmének tapsolhattunk. A távot sikeresen teljesítette Horinka László Sülysáp város polgármestere, és Gál Csaba is Tápiószecső Önkormányzatának képviseletében.

Az áztató eső miatt óhatatlanul is sarassá váló pályán a 11,2 km-en abszolút versenyben abonyi siker született (Major Gábor – 46:15 perc, Hommer Csilla – 53:12 perc) míg a félmaratont a budapesti Hodovánszki Csaba nyerte 1:21:53-as remek idővel. A hölgyek hasonló versenyében a nemrég még a Sárvári 24 órás futást teljesítő tápiószecsői Turcziné Soós Éva ért első ként célba (1:55:34).

A verseny részletes eredménylistája, valamint a rendezvényről készült fotók hamarosan felkerülnek weboldalunkra.

Aktuális programok

No images found.

Egyéb

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi