Nyomtatás

16. Szecsői Futónap - fontos információk

on 2018. szeptember 19.

A szeptember 30-án (vasárnap) megrendezésre kerülő 16. Szecsői Futónap a hagyományoknak megfelelően változatos futótávokon és korosztályokban kínál egyéni – és csapat kategóriákban versenyzési lehetőséget, melyekre online előnevezni szeptember 26-ig lehet. (Helyszíni nevezésre is van lehetőség, de egyszerűsíti az előzetes online nevezés a regisztrációs folyamatot. Kérjük, éljenek vele! ).

A verseny időrendje az elmúlt évekhez képest némileg változott. A gyermek I. és gyermek II. futamokban a fiúk és lányok együtt futnak, de továbbra is külön értékeljük Őket.Azok számára, akik most ismerkednek a futás jótékony hatásaival vagy korábban abbahagyták és újra kezdenék megjelent idén egy új kategória, felnőtt kezdők, újrakezdők elnevezéssel.

A serdülő, a Gyermek I. – II. valamint a 3,3 és 10 km-es egyéni kategóriákban elektronikus időmérést alkalmazunk melynek köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz az eredmények feldolgozása.

11:00 - 13:00 között a Családi Fészek Néprajzi Múzeum népi játékait próbálhatják ki a már nem sportoló gyerekek a ’’7Próbás Gézengúz’’ játék keretében.

További fontos információ, hogy a 3 fős csapatokkal meghirdetett Sörváltó minimum 5 és maximum 12 csapattal kerül megrendezésre.

Helyszín: Kós Károly Művelődési Központ és Könyvtár

             Időrend itt található

             Versenykiírás itt van

             Útvonaltervek innen letölthetők


           Várunk szeretettel mindenkit a 16. Szecsői Futónapra!

Aktuális programok

No images found.

Egyéb

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi