Nyomtatás

Voltatok már a Cicahegyen?

on 2018. június 01.

Ha nem, keressük együtt! Ha igen, akkor segíts megtalálni június 9-én az idei Nyárköszöntő Falukerülő Túránkon!Egy könnyed szombat délelőtti túrára invitálunk mindenkit, aki kedveli a természetjárást, szeretne a szombati ebéd előtt egy vidám hangulatú csapatban kirándulni gyalog, vagy akár kerékpárral.

Induláskor magunkhoz vesszük útravalóul a ’’hamuba’’ sült úti pogácsát és terveink szerint két tanösvényt is érintünk utunk során. A szecsői polgármesteri hivataltól 9:00-kor indulva az Ürgéstanösvényen haladva vesszük az irányt a szomszédos Tápióság felé. A cicahegyen megpihenünk és körbe nézünk a Cifrakertben ahol rövid helyismereti tájékoztatást is kapunk majd arról, hogy hol is vagyunk. Az újabb energia pótlás után a Gólyahír és az Ürgéstanösvényen keresztül érkezünk vissza a településre.

A gyalogos táv rövidíthető! Azok a gyalogos túrázók, akik soknak találják a teljes kb. 19km utat, a Cifrakertből 12:15 órakor autóbuszos visszaindulást is választhatnak. Ezt az igényt legkésőbb a túra előtti nap 12:00-ig kérjük jelezni felénk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött üzenetben. Jelezhető személyesen a Kós Károly Művelődési Központ és Könyvtárban vagy a 06 29 447 188 telefonszámon.

Az előzetes regisztráció ajánlott, már csak azért is hogy biztosan jusson a pogácsából és nem utolsó sorban segíti az előkészítő munkát.

A részvétel ingyenes! Mindenkit szeretettel várunk! A pogácsa mellé a teljesítők kitűzőt is kapnak!

Aktuális programok

No images found.

Egyéb

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi