Nyomtatás

  Fáy Túra Gombán!

  on 2017. július 11.


  Kedves túrázók! Szeretettel várunk mindenkit 2017. július 22-én Gombára egy kellemes túrázásra a IV. Fáy Túra keretében.


  A szokásos gyalogtúra mellett azok részére, akik kerékpárral szeretnék teljesíteni a 30 km-es távot, vezetett kerékpártúrát hirdetünk. A túrát kerékpárosok egy csoportban, együtt teljesítik az 30 km.-es gyalogos túrával azonos útvonalon. A Tempó családias, lesz mozgó gyors-szervíz is (a túravezető Surman Zsolt hátizsákjában) így kisebb műszaki gondokat is meg lehet oldani menetközben.

  Az indulás 08:00 órakor a Civil Ház elől. A részvétel feltételei a teljesítés módjától eltekintve azonosak a 30 km gyalogos túra kiírásában foglaltakkal.

  Aki a kerékpárral szeretné teljesíteni a távot, kérjük, előzetesen jelezze, megvárjuk az indulásnál, ha késne néhány percet.

  Útvonalak:

  3,3km     
  Gyerekekkel, egy könnyű sétával bejárható, útba esik a fagyizó (már kezdésnek, hogy legyen hol lelki erőt meríteni).

  9,5km,   FIGYELEM,
  idén visszatérünk a Rózsa utcába (ami tavaly az építkezés miatt maradt ki)
   
  16,6km, FIGYELEM,
  idén visszatérünk a Rózsa utcába (ami tavaly az építkezés miatt maradt ki

  30km,  FIGYELEM,
  két útvonalváltozás is lesz idén: 1.) Visszatér a túra a Rózsa utcába 2.) Az alsófarkasdi barackos helyett a horgásztó partján halad a 30 km.-es táv útvonala!

  Több ellenőrző és frissítő pont segíti a teljesítést. Az útvonalon nincsenek turistajelzések, a tájékozódást útvonal leírás, térképszelvény, a kritikus pontokon rendezők, környezetbarát jelölés segítik. Kérjük, hogy mindenki hozzon magával saját poharat, ivókulacsot a környezetünk kímélése érdekében.

                     Minden online regisztráló hűtő mágnest kap ajándékba.

  Rendezvényeinkről...

  Aktuális programok

  No images found.

  Egyéb

  Kik vannak jelen?

  Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi